Welke raamdecoratie moet ik kiezen?

Wil je graag privacy, maar ook de voldoende lichtinval in je huis te hebben? De keuze in raamdecoratie is reuze en wij kunnen ons goed voorstellen dat je door het brede aanbod verdwaald kunt raken in alle mogelijkheden en oplossingen. Daarom hebben wij 2 prachtige opties voor je uiteen gezet: duo rolgordijnen en linnen gordijnen.

Duo gordijnen

Rolgordijnen duo zijn de ideale oplossing als je de functionaliteiten van een jaloezie wilt, maar de voordelen van stof wilt. Doordat de transparante en stoffen banen afgewisseld worden, kun je kiezen voor of helemaal geen gordijnen voor het raam, een soort transparant gordijn of het licht filteren en de privacy flink te beperken. Ben je op zoek naar gordijnen duo, dan vind je een mooi aanbod bij ilumio.

Gordijnen van hoge kwaliteit

Ben je meer op zoek naar een natuurlijke look die veel privacy geeft, maar geen afsluitend gevoel geeft, dan zijn linnen gordijnen een mooie uitkomst. De linnen stof is van hoge kwaliteit en brengt een luxe uitstraling met zich mee.

Bij de meeste raamdecoratie is het verkleuren door zonlicht iets negatiefs. Bij linnen gebeurt dit ook, maar dit wordt juist als een kwaliteit gezien. Hoe meer zonlicht er doorheen is gekomen, hoe mooier dus.

Verkniptlandschap.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart